T +31 (0)74 8 510 510
F +31 (0)74 8 510 511

Sponsoring

Military Boekelo

Logo Military

Elk jaar staat de sport centraal tijdens de Military Boekelo – Enschede. Dit vermaarde ruitersportevenement behoort tot de beste van de wereld. Dat is ook de reden dat iedere internationale topruiter in Boekelo van de partij wil zijn.

 Nierstichting

Nierstichting

Je eigen leven inrichten is voor nierpatiënten niet vanzelfsprekend. De Nierstichting zet zich ervoor in dat mensen met een nierziekte in leven kunnen blijven en écht kunnen blijven leven. Met de vrijheid en de energie om een gewoon leven te leiden. Leven gaat voor!Stichting Popfeesten Usselo

SPU_banner

De Stichting Popfeesten Usselo bestaat uit een zevenkoppig bestuur, zeven commissies en een bouwploeg van 30 personen. Elk jaar worden Usselo en omgeving in het laatste weekend van juni getrakteerd op een fantastisch zomers feestweekend.


Carnavalsvereniging H.V.C. de Weidemennekes

logo_weidemennekes

Jaarlijks start op 11 november het nieuwe carnavalsseizoen, waarvoor H.C.V. de Weidemennekes talloze activiteiten organiseert. Deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door de leden van de Weidemennekes en andere vrijwilligers. Momenteel heeft de vereniging 140 leden, die allemaal worden ingezet bij het organiseren van activiteiten en die deelnemen aan vele groeperingen en commissies die de vereniging rijk is.

 ©2014 Mosman BV  |  Realisatie: Webton