T +31 (0)74 8 510 510
E info@mosman.eu

Sponsoring

Military Boekelo

Logo Military

Hét evenement waarin topsport centraal staat!

Military Boekelo-Enschede behoort tot de beste sportevenementen van de wereld. Dat is ook de reden dat iedere internationale topruiter er in Boekelo bij wil zijn. Ieder jaar kent het startveld een aantal Olympisch medaillewinnaars en internationale kampioenen. De voornaamste redenen voor de wereldtop om naar Boekelo af te reizen zijn; het technisch hoogstaande parcours; ontworpen door Olympisch designer Sue Benson,  de Oer Twentse gezellige informele sfeer en de kampioenschapsambiance met tienduizenden toeschouwers in de Crosscountry. We zijn dan ook geweldig trots dat het evenement reeds meerdere keren door de sporters is uitgeroepen tot de beste Military ter wereld.

 Nierstichting

Nierstichting

Je eigen leven inrichten is voor nierpatiënten niet vanzelfsprekend. De Nierstichting zet zich ervoor in dat mensen met een nierziekte in leven kunnen blijven en écht kunnen blijven leven. Met de vrijheid en de energie om een gewoon leven te leiden. Leven gaat voor!Stichting Popfeesten Usselo

SPU_banner

De Stichting Popfeesten Usselo bestaat uit een zevenkoppig bestuur, zeven commissies en een bouwploeg van 30 personen. Elk jaar trakteren we Usselo en omgeving het laatste weekend van juni op een fantastisch zomers feestweekend.

Veel mensen houden wel van een feestje buiten de deur, maar dan wel in de buurt om er samen met familie, vrienden, buren en bekenden van te kunnen genieten. Gezelligheid, saamhorigheid en een aantrekkelijk programma voor jong en oud staan hierbij voorop. Dit zijn bij uitstek dé kenmerken van de Popfeesten Usselo. We merken dat dit driedaagse festijn meer dan ooit wordt gewaardeerd; de stijgende bezoekersaantallen leveren het bewijs.Ook dit jaar hebben we voor jong en oud weer een aantrekkelijk programma samengesteld.

Carnavalsvereniging H.V.C. de Weidemennekes

logo_weidemennekes

Jaarlijks start op 11 november het nieuwe carnavalsseizoen, waarvoor H.C.V. de Weidemennekes talloze activiteiten organiseert. Deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door de leden van de Weidemennekes en andere vrijwilligers. Momenteel heeft de vereniging 140 leden, die allemaal worden ingezet bij het organiseren van activiteiten en die deelnemen aan vele groeperingen en commissies die de vereniging rijk is.

 ©2014 Mosman BV  |  Realisatie: Webton