T +31 (0)74 8 510 510
E info@mosman.eu

Producten

Mosman Installatie & Kunststoftechniek B.V. fabriceert, levert en monteert verscheidene kunststof producten. De meest voorkomende kunststof producten zijn hieronder te vinden.

Chemicaliëninstallaties

Voor het veilig opslaan, transporteren en doseren van deze chemicaliën zijn speciale systemen nodig. Mosman levert deze systemen volgens de geldende BRL-K903-richtlijnen. Dit houdt in dat voor de chemie-installatie een installatiecertificaat moet worden afgegeven. Mosman is BRL-K903-gecertificeerd en mag het definitieve installatiecertificaat dan ook in eigen beheer uitdraaien. lees verder. 

Procesafzuiging

Mosman levert leiding- en kanaalsystemen in thermoplastische kunststoffen als PVC, PP, PPs en HDPE. Het betreft ventilatiesystemen met alle bijbehorende onderdelen, zoals ventilatoren, dempers, gaswassers, druppelvangers en schoorstenen. lees verder.

Kunststof Leidingsystemen

Vanwege de hoogwaardige eigenschappen worden kunststoffen al jaren gebruikt voor leidingsystemen in verschillende sectoren. Zowel bovengronds als ondergronds worden steeds vaker  kunststof leidingsystemen toegepast. lees verder.

Chemie Opslag

In de industrie worden uiteenlopende vloeistoffen opgeslagen. Afhankelijk van de vloeistof, bijvoorbeeld chemicaliën, procesvloeistoffen of afval(water), kan de tank waarin de vloeistof wordt opgeslagen diverse functies hebben. Zo wordt onderscheid gemaakt tussen buffer-, doseer-, aanmaak- of dagtanks. lees verder.

Pilots en skids

Voor het optimaliseren van processen, de productiviteit van apparatuur of het experimenteren met processen kan het zinvol zijn om een pilot te bouwen. lees verder.

Koelwaterinstallaties

Mosman levert koelwatersystemen waarbij alle mogelijke thermoplasten kunnen worden toegepast. Hiervoor wordt vaak gebruik gemaakt van PP-R-leidingen voor gekoeld water en van HDPE-leidingen….  lees verder.

Engineering

De specialisten van Mosman schetsen, na overleg met de klant, vooraf een nauwkeurig beeld van de installatie en het bedrijfsproces. Vervolgens brengen zij het geheel van metingen, schakelingen en benodigde materialen in kaart met geavanceerde computergestuurde technieken en de benodigde actuele technische vakkennis. lees verder.

Onderhoud en Service

Chemicaliëninstallaties, al dan of niet gecertificeerd conform BRL-K903, moeten veilig en bedrijfszeker worden onderhouden. Als erkend BRL-installatiebedrijf adviseert Mosman om voor een volledige installatie een onderhoudscontract af te sluiten waarin alle verplichte punten aan de orde komen. lees verder.


©2014 Mosman BV  |  Realisatie: Webton