T +31 (0)74 8 510 510
E info@mosman.eu

We zijn er weer bij!

We zijn er weer bij!

Ook dit jaar is Mosman weer aanwezig op de Aqua Nederland Vakbeurs. We staan net als vorig jaar weer op dezelfde plaats, met stand-nummer: M.109. We hebben dit jaar een volle bezetting. Iedere dag zullen er zeker drie projectleiders aanwezig zijn. Daarnaast is ook Mosman3D aanwezig met ons volledige bedrijf in Virtual Reality.

De stand is te herkennen aan de lichtgevende Mosman luchtpilaren bovenop onze stand (Zie foto). Iedere beurs komen we meer met een nieuw idee voor onze stand. Dit zal dit jaar dan ook niet anders zijn. In aanloop naar de beurs zullen we het één en ander “teasen” over onze nieuwe toevoegingen op de beurs.

Om maar vast met de eerste “teaser” te beginnen:

“Bij ons zit u dicht op de techniek”


Aqua Nederland Vakbeurs 2019

Hét toonaangevende evenement voor de nationale waterbranche

Op 19, 20 & 21 maart 2019 vindt de dertiende editie van Aqua Nederland Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé waterbeurs van Nederland kunt u als bezoeker gezamenlijk met ruim 9.500 waterprofessionals de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie zien, voelen en ervaren. In 2019 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. Als bezoeker van Aqua Nederland Vakbeurs kunt u beide beurzen gratis bezoeken.


©2014 Mosman BV  |  Realisatie: Webton