T +31 (0)74 8 510 510
E info@mosman.eu

Mosman Installatie & Kunststoftechniek B.V. bestaat 20 jaar!

Mosman Installatie & Kunststoftechniek B.V. bestaat 20 jaar!

Mosman bestaat 20 jaar!

Vanmorgen heeft het personeel Peter Mosman verrast met een ontbijt aan de zaak. Daarnaast heeft het personeel als dank een gouden hoefijzer aangeboden ter ere van het 20 jarig bestaan van Mosman Installatie & kunststoftechniek B.V.

Toen Peter vanmorgen door de voordeur liep aan de David Ricardostraat, werd hij met applaus ontvangen door het personeel van Mosman. Ter ere van het 20 jarig bestaan van Mosman was het voltallige personeel en Gerrit Brekveld, mede-oprichter van Mosman, aanwezig om een gouden hoefijzer aan te bieden wegens deze mijlpaal.

Alexander Buursink, projectleider bij Mosman, heeft Peter toegesproken namens het personeel. Stukje uit de toespraak:

“Twintig jaar geleden ben je dit bedrijf gestart met Gerrit. Maar als je om je heen kijkt staat hier een groep mensen die ook al bijna 20 jaar bij Mosman werkt. Dit zegt veel over het bedrijf, maar ook veel over jou Peter en de manier waarop je met ons als personeel omgaat. Daarom willen we jou graag namens het personeel een blijvende herinnering aanbieden……”

Na de toespraak hebben we met al het personeel heerlijk ontbeten. Over een aantal maanden gaan we met het personeel en aanhang nog een weekend weg ter ere van dit 20 jarig bestaan.

Mosman bestaat 20 jaar!

Op naar de volgende 20 jaar!

 


©2014 Mosman BV  |  Realisatie: Webton