T +31 (0)74 8 510 510
E info@mosman.eu

Mosman op de Aqua Nederland Vakbeurs 2018!

Mosman op de Aqua Nederland Vakbeurs 2018.

Ook dit jaar is Mosman er weer bij. We staan net als vorig jaar weer op dezelfde plaats, namelijk stand-nummer: M.107. We hebben dit jaar weer een volle bezetting. Iedere dag zullen er zeker drie projectleiders aanwezig zijn. Daarnaast is ook Mosman3D aanwezig met virtual reality demonstraties.

Voorgaande jaren was de stand in de beurshal altijd uitstekend te vinden, door middel van de grote verlichte kubus hangend boven de Mosman stand. Dit jaar blijft de kubus in Hengelo en zullen we op een andere manier goed te vinden zijn. Zonder al te veel te verklappen kunnen we in ieder geval zeggen:

Mosman-aqua-vakbeurs-kubus

“We zullen u dit jaar wegblazen”

 


Aqua Nederland Vakbeurs Gorinchem 2018

Dé waterbeurs van Nederland!

Op 13, 14 en 15 maart 2018 vindt de twaalfde editie van Aqua Nederland Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé waterbeurs van Nederland kunt u als bezoeker gezamenlijk met ruim 9.800 waterprofessionals de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie zien, voelen en ervaren. In 2018 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. Als bezoeker van RioleringsVakdagen kunt u beide beurzen gratis bezoeken.

 

Openingstijden beurs
13 maart | 10.00 – 18.00 uur
14 maart | 10.00 – 18.00 uur
15 maart | 10.00 – 18.00 uur

De Evenementenhal App

Door de Evenementenhal App vindt u sneller dan ooit een zakelijke date! Met de ‘Match & Meet’-functie – een slimme koppeling tussen bedrijven en personen met dezelfde voorkeuren – ontmoet u razendsnel relevante leads.

Match & Meet is een soort zakelijke Tinder. De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt.

Hoe werkt Match & Meet?
Exposanten moeten in de App branches selecteren waarin de bezoeker hen het beste kan vinden. Ze moeten er dus voor zorgen dat ze zichtbaar zijn in de voorkeurscategorie van de bezoeker. De bezoeker kan vervolgens matches maken door een exposant favoriet te maken. Dit kan een bezoeker doen door de exposant vanuit het exposantenoverzicht als favoriet te markeren. De exposant krijgt hiervan melding en krijgt toegang tot de leadgegevens van de bezoeker (indien de exposant heeft deelgenomen aan de uitnodigingsservice van Evenementenhal*).

Evenementenhal App
De Evenementenhal App is gelanceerd in het najaar van 2015. Met deze app hebben exposanten een tool die hun leads registreert en kwalificeert. En dat binnen enkele seconden. Met de data die exposanten krijgen, kunnen ze direct aan de slag met een follow-up, en hebben zij een rapportage die inzichtelijk maakt hoe succesvol de beursdeelname is.

De App biedt verder actuele en relevante beursinformatie als openingstijden, het kennisprogramma, de deelnemerslijst, het dagmenu en de plattegrond. De Evenementenhal App wordt aangeboden in het Nederlands, Engels en Duits. Zo wordt internationaal netwerken nog makkelijker.

De functionaliteit is gratis. Voor exposanten geldt dat de functionaliteit alleen toegankelijk is wanneer men deelneemt aan de uitnodigingsservice. 

Bron: booking.evenementenhal.nl/nl/aqua-nederland-vakbeurs-gorinchem-2018/gorinchem


©2014 Mosman BV  |  Realisatie: Webton